Elfia verslagje

Oh jongens, wat was het weer leuk! Zoals ik al aankondigde zijn we zondag naar Elfia in Haarzuilens geweest. Het is voor ons een beetje een traditie; een die we nog lang willen houden.

Het was de 25e editie en waarschijnlijk mede daardoor ontzettend druk. Maar dat geeft niets, want het kasteelterrein is groot genoeg. We hadden ook ontzettend geluk met het weer: smiddags was het zo warm dat we de zonnebrand tevoorschijn moesten halen.

Er was weer een enorm aanbod aan kraampjes: boeken, LARP spullen, knuffels, kleding, spelletjes. Ik kocht een paar mooie broeken bij Dreamclothing en Wolf kocht 100 nieuwe Pokémon kaarten bij Eron’s Entertainment Store. Veel winkels hadden wel last van de drukte op het KPN net, want de pinautomaten deden het vaak niet. Reminder voor volgend jaar: meer contant geld meenemen.

Het viel ons op dat er dit jaar heel veel kinderen waren. Elfia is echt een familie uitje. De sfeer is zo open, iedereen is welkom, jong of oud, dik of dun. Of je nu van Harry Potter houdt, of van Zombies, je vindt er altijd gelijkgestemde zielen.

Volgend jaar wil ik toch graag iets maken voor kostuums. Ik weet alleen nog niet precies van welk genre/film/boek ik iets moet maken. Ik neig naar Hoe tem je Draak (Hikkie en Astrid) maar misschien zijn er nog wel veel leukere thema’s.. als je een idee hebt, laat het weten in de comments.

Het was weer een fantastische fair! Tot volgend jaar Elfia!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.