Funko Pops bij Kruidvat (shoplog)

Nou ja zeg! Heb ik nauwelijks een stukje over Funko Pops geplaatst of ik zie een hele leuke actie voorbij komen! Vanaf 7 maart verkoopt het Kruidvat een serie Funko Pops uit de Star Wars serie, uit de film The Force Awakens.

Ik ben vandaag meteen even naar het Kruidvat gelopen en daar lag een Sidon Ithano Pop! Niet het meest bekende figuurtje van Star Wars (hij komt kort even voor in de film in de bar van Maz Kanata) maar ik neem m toch mee.

wp-1488809675825.jpg

Dit poppetje is een beetje anders dat het poppetje dat ik al had. Ten eerst heeft deze een voetstuk met “Star Wars” er op en ten tweede wiebelt het hoofdje als je het aanraakt. Ik vind hem weer super schattig. Ik kan nog steeds niet uitleggen waarom ik nou zo blij word van die poppetjes. De vreemde proporties, het wiebelende koppie.. Het heeft allemaal een enorm hoog “Aaaaaw, wat schattig!” gehalte.

Als Wolf hem ziet, wordt hij helemaal blij! Ook hij was eerder al enorm gecharmeerd van het Funko poppetje dat ik kocht, maar deze past helemaal in zijn straatje.

wp-1488809588151.jpg

Sidon staat nu gezellig naast Newt te wiebelen, maar ik denk dat hij binnenkort naar Wolfs Star Wars verzameling zal verhuizen.

De Funko Pops zijn te koop bij het Kruidvat voor €3,99 (niet online!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.