De Grijze Jager – 10 jaar in Nederland

Stel, je bent een jonge Fantasy liefhebber en je bent op zoek naar fijne, spannende boeken om jezelf helemaal in te verliezen. Je zoekt spanning, een beetje humor en een held waar je jezelf in kunt herkennen.

Dan zijn de Grijze Jager boeken van de Australische schrijver John Flanagan waarschijnlijk iets voor jou. De spannende avonturen van de jonge Will die opgeleid wordt tot Grijze Jager zijn al jaren erg populair onder jongeren (en volwassenen) die van Fantasy boeken houden. Het zijn kinderboeken maar wel erg spannende, die de lezer van de eerste tot de laatste pagina geboeit houden. Er zijn twaalf delen en een prequel dus je kunt je helemaal verliezen in een wereld vol ridders, helden en monsters.

wp-1487408549764.jpg

Het is al weer tien jaar geleden dat de eerste Nederlandse vertaling verscheen en dat moet natuurlijk gevierd worden. Om dat te vieren kun je bij boekenhandel Libris de boeken tot en met 26 april voor slechts € 10,00 kopen! Ideaal om je Grijze Jager verzameling te beginnen of misschien compleet mee te maken. (en Pssssst! Binnenkort verloot ik deel 1 uit de Grijze Jager reeks! Stay tuned!)

Ook zullen er begin juni in het Archeon weer twee Grijze Jager-dagen worden gehouden. Auteur John Flanagan zal hierbij zelf aanwezig zijn om 10 jaar Grijze Jager in Nederland te vieren!

Ken jij de Grijze Jager boekenreeks al? 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.