Action Shoplog – Lego Games!

Wekelijks maak ik met de peuter een rondje door de Action. Voor een druk gezin met twee actieve kinderen is er altijd wel iets “handigs” te vinden.

We waren gisteren op zoek naar knutselspullen, maar direct bij binnenkomst viel mijn oog op een stapel DVD doosjes met daarop een heel erg bekend logo. Mijn hart maakte een klein sprongetje want LEGO is hier in huis ontzettend populair. Zowel de steentjes zelf (DUPLO én LEGO) als de spelletjes die LEGO de laatste jaren op de markt heeft gebracht. Muis speelt graag op de tablet een DUPLO spelletje terwijl Wolf op de Xbox verschillende LEGO spelletjes speelt.

In het schap lagen verschillende spelletjes: Harry Potter, The Avengers, The Hobbit en Lego Movies. Wolf heeft The Avengers en Lego Movie al op de Xbox, maar ik neem de andere drie spelletjes natuurlijk mee als verassing voor mijn kleine gamer.

20170215_101637

Als moeder ben ik fan van LEGO spelletjes omdat ze wel spannend en uitdagend zijn, maar niet bloederig. Natuurlijk wordt er in deze spelletjes ook gevochten, maar poppetjes die “doodgaan” vallen gewoon als steentjes uit elkaar en zetten zichzelf weer in elkaar. Er zit ook heel veel humor in de spelletjes, waardoor alles een zeer kind-vriendelijk karakter heeft. Hierdoor kan Wolf Jurassic Park/Star Wars/Lord of the Rings games spelen, terwijl ik hem de “grote mensen” varianten nooit zou geven omdat ze te geweldadig zijn.

De spelletjes zijn voor de PC dus je hebt er geen speciale console voor nodig. Een laptop/computer met DVD drive en window 7 of hoger is al voldoende.

De Lego Games zijn verkrijgbaar bij de Action voor  €1,99.

Eén reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.